Kruidenboek

Het meest complete, praktische en persoonlijke kruidenboek
Planten & Gezondheid door Martine Verweij

Kruidenboek

Wat zeggen anderen over dit kruidenboek?

“Het ziet er hartstikke goed uit en is helemaal wat ik ervan gehoopt had. Wat ik een erg leuke toevoeging vind: de informatie die je erbij hebt gezet over de dieren die worden aangetrokken. Ik ben gek op vlinders en bijen, dus die informatie laat ik zeker meewegen bij mijn toekomstige kweekplannen. Dankjewel!” – Renée Daniëls

“Wat heb je een prachtig boek geschreven en wat weet je veel van het onderwerp. Erg leuk om te lezen en doorheen te bladeren. Ik ben er erg blij mee,  dank je wel!” – Jet Sebus

“Ik heb het al even doorgenomen en het ziet er zeer uitnodigend uit en ik weet zeker dat het voor mij een grote meerwaarde heeft !!” – Petra van Baelen

 

Het kruidenboek Planten & Gezondheid is voor € 26,45 te bestellen bij Bol.com

bestelknopbol

 

Kruidenboek Planten & Gezondheid

Dit kruidenboek is uniek, omdat alle informatie over ruim 40 geneeskrachtige planten overzichtelijk staat vermeld. In één oogopslag leer je de kenmerken, de verzorging, de kweekwijze, de oogst en het gebruik van een plant, struik of boom.

Het is overzichtelijk met diverse registers en indexen, zodat jij het juiste recept voor jou gemakkelijk kunt vinden. De 100 recepten die ik heb geschreven, zijn voor kleine hoeveelheden met een minimum aan ingrediënten. Ik leer je bijvoorbeeld hoe je eenvoudig een zachte en romige crème maakt met ingrediënten die gemakkelijk te verkrijgen zijn.

In het kruidenboek Planten & Gezondheid heb ik ook informatie geschreven over wat, waar en hoe je moet oogsten en drogen om optimaal gebruik te kunnen maken van de geneeskrachtige eigenschappen van de planten.

Achterin het boek staan alle termen die ik heb gebruikt op alfabetische volgorde duidelijk uitgelegd, zodat je zonder voorkennis direct aan de slag kunt.

Het boek heeft een handig en licht formaat van 16 x 21 cm., zodat het in je rugzak past en je het overal mee naar toe kunt nemen. Ook heeft het boek een ringband. Hierdoor blijft het open liggen op de gekozen bladzijde en slaat het boek niet dicht als je bezig bent een recept te maken.

Klik hier voor een preview van het kruidenboek >>>

Luister hier naar een radiofragment over het kruidenboek >>>

 

bestelknopbol