Plantenliefde op Reis

facebook-banner

 

Ga je met me mee op avontuur? Ik heb besloten om 8 maanden te gaan fietsen door Europa. Ik start in Rotterdam en fiets door België naar Frankrijk. Dan pak ik de bus naar Turijn en fiets ik langs Po naar Venetië. Dan pak ik de bus naar München en fiets van Berlijn weer terug naar Nederland. Waarschijnlijk ben ik 8 maanden onder weg.

Onderweg laat ik je de Europese natuur zien en leer ik je meer over het gebruik van het plantenrijk. Iedere werkdag zal ik om 19:25 live vloggen op Facebook en YouTube

 

Er was ooit iemand die me leerde om mijn enthousiasme te volgen. Al jaren wil ik erop uit en me vogel vrij voelen. Ik heb Plantenliefde neergezet en online producten gemaakt. De cursus Kruiden Leren Kennen en de database De Plantwijzer. Vanaf maart 2018 start de online cursus Nederlandse Kruiden. Bij deze interactieve cursus heb ik een materialenbox ontwikkeld.

 

Nu is de tijd gekomen dat ik met Plantenliefde op reis ga. Een reis die me ver zal brengen.

 

Bij grote beslissingen hoort ook afscheid. Afscheid van mijn leven in Zeeland. Afscheid van mijn vrienden en familie. Afscheid van mijn huis en van veel van mijn eigendommen. Afscheid van mijn mooie hybride auto…

 

pic_0520

 

Deze Honda civic IMA kan misschien binnenkort van jou zijn. Hij zoekt een nieuwe eigenaar…

 

 

Ontdek hier meer over deze mooie zuinige auto >>

 

Aangezien ik de fiets pak, kan ik maar weinig meenemen op reis. Veel van mijn eigendommen verkoop ik op Marktplaats en Zeelandnet Prikbord. Neem een kijkje in mijn ‘winkel’ voor leuke spullen voor een klein prijsje.

Mijn eigendommen op Marktplaats >>
Mijn eigendommen op Zeelandnet Prikbord >>

 

Vergeet niet om me vanaf 1 september te volgen op Facebook of YouTube.